Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Gerçek Dünyadan Örneklerle Siber Suçlar ve Analiz Yöntemleri Eğitimi

Bu eğitim “‘EMEA Intelligence Uluslararası  haber-alma, adli bilimler ve gözetim teknolojileri konferansı‘” kapsamında 1 Mart 2012 tarihinde düzenlenecektir.

Eğitimin Konusu: Real World Cyber Crimes and Investigation

Amaç gerçek hayattan alınmış örneklerle siber suçların motivasyonu, siber saldırı tekniklerini göstermek ve bunlara karşı gerçekleştirilen klasik adli bilişim analiz tekniklerinin yetersizliğini uygulamalar eşliğinde incelemek.

Kayıt: Kayıt için egitim@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilir ya da bizi +90 216 474 0038 nolu telefondan arayabilirsiniz.

Eğitim iki bölümden oluşmaktadır:

İlk bölümde Türkiye ve dünya özelinde işlenen siber suçların çeşitli yazılımlar ve senaryolar eşliğinde uygulamalı olarak gösterilmesi.

İkinci bölümde ise siber dünyada işlenen suçların neden klasik yöntemlerle analiz edilemeyeceğini, saldırganların adli bilişim analizi yapan uzmanların işlerini nasıl zorlaştırdıklarını, hangi yöntem ve araçları tercih ettikleri gibi bilgiler tartışılacak ve bunlara karşı yeni nesil analiz yöntemlerinden bahsedilecektir.

Eğitim İçeriği:

Siber Dünyaya Kısa bir Bakış

Parola Güvenliği, Disk Şifreleme ve Analiz Yöntemleri

DDoS Saldırıları ve Analiz Yöntemleri

Açık Kaynak İstihbarat Toplama Yöntemleri

Siber Suç Analiz Yöntemleri

Log İnceleme ve Bilişim ağlarında Adli Bilişim Analizi

Eğitim Süresi: 1 gün

Eğitim, BGA üyeleri için 25 puan değerindedir. 250 puan biriktirmiş üyelerimiz için eğitim ücretsizdir. Eğitim CISSP sertifikası sahipleri için 10 CPE değerindedir.

Eğitim ücreti:

Toplu katılımlarda grup indirimi uygulanmaktadır. Lütfen detay bilgi için egitim@bga.com.tr adresine “RW Cyber Crime Investigation Egitimi” konulu e-posta gönderiniz

Exit mobile version