Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

III. Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı

BTYD konferans dizisinin üçüncüsü, 1-2 Mart 2012 tarihleri arasında Milli Reasürans Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilecek.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nden Huzeyfe ÖNAL etkinlik kapsamında “Güvenlik ve Standartlar Açısından Sızma Testleri” konulu bir sunum gerçekleştirecektir.

Bilgi teknolojilerinde yönetişim ve denetim şart

Konferansın düzenleme komitesi tarafından buluşmanın içeriğine yönelik yapılan açıklama şöyle: “Bilgi teknolojilerinde ortaya çıkan gelişmeler tüm kamu ve özel sektörü önemli biçimde etkilemekte, yapılan faaliyetlerin niteliğini değiştirmektedir. Günümüzde tüm işletmeler  bilgi teknolojilerini iş hedefleri ile uyumlu hale getirmeli ve  BT üzerindeki işlem ve uygulamaların düzgün ve güvenilir çalıştığını güvence altına almalıdır. Riskler yönetilmeli, kontroller kurulmalı ve bu kontroller  denetlenmelidir”. 

 

III. BTYD Konferansı‘nda mercek altına alınacak konular ise BT denetimi, BT yönetişimi, operasyonel risk, kurumsal yönetişim, iç denetim, bilişim hukuku, bağımsız denetimler, kamuda BT denetimleri, BT riskleri, adli bilişim, BT ve  yolsuzluk, yönetişim risk ve uyum (GRC), bulut temelli servislerin güvenliği ve denetim, mobil ve akıllı cihazlarda güvenlik ve denetim, COBIT, ITIL, SOX , COSO, ISO 27001, BS 25999 gibi standartlar ve modeller…

 

Bu konferans CPE kazandırıyor

Sertifika sahibi uzmanlar için gerekli olan CPE puanlarına bu konferans katkı sağlıyor. İstanbul’da ilk kez düzenlenecek BTYD konferansına sponsorluk başvuruları ve katılımlar için kayıtlar başlamış bulunuyor.

 

www.btyd.org

info@btyd.org

Exit mobile version