Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Bilgisayar Ağlarında Adli Bilişim Analizi Eğitimi(İstanbul)

Eğitim Tanımı

Günümüz sosyal yaşamın parçası haline gelen siber dünyaya bağımlılık arttıkça bu durum suç odaklarının da dikkatini çekmiş ve bilişim sistemleri suç aracı olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Bilişim suçlarının araştırılmasında en önemli hususlardan birisi sayısal kanıtlardır. Bilişim sistemi denildiğinde akla gelen ilk sözcüklerden biri “ağ “ olmaktadır. Bağlantısız (ağsız) bilgisayar tekerliksiz araca benzer özlü sözünün doğruluğunu kanıtlar nitelikte tüm bilişim suçlarında en önemli bileşen “ağ” kavramı olmaktadır.
Bu ağ yeri geldiğinde internet, yeri geldiğinde yerel/özel ağ, yeri geldiğinde GSM olmaktadır.

Bu eğitimle birlikte günümüz bilişim dünyasının en önemli bileşeni sayılabilecek bilgisayar ve GSM ağlarının çalışma mantığı, suç odaklarının internet, GSM altyapılarını kullanarak hangi yöntemlerle, nasıl suç işledikleri, izlerini nasıl sildikleri uygulamalı olarak gösterilecektir.

Eğitim sonunda her bir katılımcı bilgisayar ağları kullanılarak işlenen suçlarda olay analizi, delil toplama, iz sürme, delil karartma gibi süreçleri teknik detaylarıyla pratik olarak görme şansı yakalayacaktır.

Kimler Katılmalı

Bu eğitim, IT güvenlik görevlileri, denetçiler, güvenlik uzmanları, site yöneticileri ve ağ altyapı bütünlüğü konusunda çalışmalar yapan herkes için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.

Eğitim Süresi

4 Gün

Eğitim Yer Ve Tarihleri 

İstanbul:

Tarih: 21-24 Mayıs 2012

Yer: Sırma Perde Sokak No:17/5 Kat:2 Altunizade/Üsküdar İstanbul

Sertifika

Eğitime katılanlara, BGA tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim Ücreti ve Kayıt

Lütfen egitim@bga.com.tr adresine “Network Forensics Eğitimi Kayıt” konulu e-posta gönderiniz ya da +90 216 474 00 38  nolu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Eğitim İçeriği

Detaylı eğitim içeriğine http://www.bga.com.tr/bilgisayar-aglarinda-adli-bilisim-analizi-egitimi/ adresinden erişim sağlanabilir.

Exit mobile version