Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

CISSP Sertifikası Hazırlık Eğitimi

CISSP (Certified Information Systems Security Professional) sertifikası, bilgi güvenliği dünyasının CISO (Chief Information Security Officer) diploması sayılabilir. Güvenlik alanında derinlemesine bilgi ve deneyim, ezber yerine muhakeme yeteneği gerektiren, saygın, sahip olması ve sahipliğinin sürdürülmesi güç bir sertifikadır.

Sertifikasyon sürecinin amacı, CISO (Chief Information Security Officer) yetiştirmektir. Ülkemizde, bilgi güvenliği stratejisi belirleyebilecek nitelikte CISO ihtiyacı her zamankinden fazladır. Bu nedenle, nitelikli, deneyimli, vizyoner, CISSP sertifikalı profesyonel sayısının artması gerektiğine inanıyoruz.

CISSP sertifikalı profesyonel, kendini ispatlamış bilgi birikimi ve deneyimi ile fark yaratır. Her zaman için aranan çalışandırlar.

CISSP sertifikasına sahip profesyoneller, sürekli olarak kendilerini geliştirirler ve teknolojiyi çok yakından takip ederler. Kendini uluslararası seviyede kanıtladığından global güvenlik bakış açısına sahiptirler.

Yer: İstanbul

Tarih: 13 – 17 Mart

İstanbul lokasyonunda açılacak olan eğitim için başvurularınızı egitim@bga.com.tr adresimize yapabilirsiniz.

Eğitim Kodu BGA-MI1 Eğitim Seviyesi Orta Seviye
Ön Gereksinimler CISSP sertifikasına sahip olabilmek için (ISC)² ‘nin belirlediği bazı kriterlere sahip olmanız gerekmektedir. En az 5 yıl bilgi güvenliği alanında çalışmış olmak, (ISC)² Code of Ethic’i kabul etmek, CISSP Sınavını Geçmek, Endorsement işleminden başarıyla geçmek. Eğitim Süresi 5 Gün
Sertifika Eğitime katılanlara, BGA tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Kimler Katılmalı Bu kurs, bilgi güvenliği konseptini anlamak isteyen IT geçmişine sahip herkes için uygundur. Özellikle aşağıdaki görevlerle ilgili olanlar katılabilir: Güvenlik Yöneticileri Firewall Yöneticileri Güvenlik Test Uzmanları İç/Dış Denetçiler Sistem Yöneticileri

Özet Eğitim İçeriği

Eğitim fiyatı, detaylı bilgi ve başvuru için egitim@bga.com.tr adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için eğitim sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version