Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

BGA’dan Gönüllü Kuruluşlara Ücretsiz Siber Güvenlik Desteği

Hackerların saldırmak ve zarar vermek için hedef gözetmediği bir dünyada yaşıyoruz. Tek amacı engelli vatandaşlarımızın sesini, projelerini dünyaya duyurmak için kurulmuş bir web sitesinin hacklenerek anlamsız mesajlar bırakılması ancak vandallıkla açıklanabilir . Bu ve buna benzer yaşanan birkaç olaydan sonra gönüllü kuruluşlara siber güvenlik konusunda destek verme kararı aldık.
Aslında uzun süredir BGA içinde konuştuğumuz fakat gereksiz yoğunluklar nedeniyle bir türlü adım atamadığımız bir konu idi ticari olmayan gönüllü kuruluşlara yönelik güvenlik destek hizmeti sunmak. 

2014 yılı itibariyle genişleyen kadromuzla belirli sayıda gönüllü kuruluşa destek verebilir duruma geldik.


Sınırlarını tam olarak belirlememekle birlikte aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili ücretsiz siber güvenlik danışmanlığı sunmaya başlıyoruz:
  • Açık kaynak kodlu güvenlik sistemlerinin kurulum ve kullanım desteği
  • Web sitelerinin ve veritabanlarının güvenliği
  • Kurum için güvenlik politikalarının oluşturulması
  • Çalışanlara yönelik bilgi güvenliği farkındalık eğitimleri
  • Kullanılan e-posta ve iletişim altyapısının güvenli olarak sunulması
  • Internete açık web sitelerinin ve diğer sistemlerin güvenlik denetimlerinin gerçekleştirilmesi

Yukarıda yazılı hizmet başlıklarından faydalanmak isteyen vakıf/dernek gibi gönüllü kuruluşlardan destek@bga.com.tr adresiyle iletişime geçmelerini bekliyoruz. Gönderilecek e-postaların dernek/vakıf alan adını uzantısını taşıyor olması gerekmektedir ( …@dernek.org.tr gibi)

NOT: Güvenlik destek hizmetleri kapsamında ürün satımı veya herhangi bir ek hizmet satışı BGA tarafından kesinlikle yapılmayacaktır.

Exit mobile version