BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

APT – Gelişmiş Hedef Odaklı Siber Tehditler ve Çözüm Önerileri Etkinliği

Uluslararası arenada son yıllarda Siber Güvenlik dünyasını en fazla meşgul eden konuların başında APT kavramı ve saldırıları gelmektedir. Klasik saldırı yöntemlerinden oldukça farklı yeni nesil bu saldırı tipinde işini profesyonel ve genellikle ticari hedefler için yapan siber saldırganlar ve gelişmiş siber silahlar söz konusu olduğu için klasik siber savunma yöntemleri ve araçları yetersiz kalmaktadır.

Yapılan araştırmaların sonuçları APT saldırılarına hedef olan firmaların %100’ünün bu saldırılardan bir şekilde etkilendiği yönündedir. Bunun temel nedeni APT saldırılarını gerçekleştiren siber saldırganların bilgi birikimi, kullandıkları araçlar ve yöntemlerin günümüz siber savunma sistemleri ve uzmanları karşısındaki tartışmasız üstünlüğüdür.

8 Mayıs 2014 Perşembe günü Point Otel’de BGA ve Fireeye işbirliğiyle düzenlenecek olan “Güvenlik Yeniden Tasarlandı!” başlıklı APT etkinliğinde APT saldırılarının üç farklı bakış açısıyla incelenmesi ve bu konuda kurumlara önerilerin sunulması planlanmaktadır.
Gerçek bir APT saldırısı nasıl geliştirilir, hangi  aşamalardan oluşur, yöntem ve araçları nelerdir ve hedef kurum tarafında hangi sistemler kullanılarak yakalanabilir/izlenebilir sorularının cevaplarını almak isterseniz sizleri de etkinliğimize bekleriz. 

Etkinliğe katılım için kurumsal e-posta adresinden lcv@bga.com.tr adresine e-posta göndererek kayıt olabilirsiniz. (Kontenjan sınırlaması nedeniyle sadece kurumsal firmalardan gelecek talepler değerlendirilecektir)

Exit mobile version