Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

BGA Siber Güvenlik Kış Kampı 2015 / 9-14 Şubat 2015 [Kayseri]

Kayseri Erciyes Üniversitesi – Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik Siber Güvenlik Kış Kampı bu yıl 9 Şubat – 14 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecektir. Üniversitelerin Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı öğrencilerinin katılımına açık olan Siber Güvenlik Kış Kampı’nda öğrencilere bilişim sistemleri güvenliği konusunda teknik eğitimler verilerek ülkemizin ihtiyaç duyduğu siber güvenlik uzmanı eksikliğinin giderilmesine destek olunması ve kapasite geliştirilmesinin sağlanması amaçlanmaktadır.
Bu yıl düzenlenecek Siber Güvenlik Kış Kampı’nda, teknik eğitimlerin yer aldığı oturumlar düzenlenecektir. 
Başvuru Tarihleri:
Son Başvuru Tarihi:  31 Ocak 2015
Sınav Tarihi:            1 Şubat 2015
Sınav Sonuçları :      2 Şubat 2015
Eğitimlerin yanı sıra, kamp katılımcıları bilgi güvenliği alanında deneyim sahibi akademisyenler, kamu kurumu ve özel sektör yöneticileri ile bir araya gelecek ve siber dünyadaki tehditler, alınması gereken önlemler ve bu alandaki kariyer fırsatları konusunda bilgi sahibi olacaklardır. Kamp esnasında eğitim amaçlı düzenlenecek yarışmalarla öğrencilerin takım çalışması yeteneklerinin güçlendirilmesi ve kamp sırasında edindikleri bilgilerin pekiştirilmesi sağlanacaktır.
Katılımcıların konaklama, yeme-içme ve eğitim giderleri düzenleyiciler tarafından karşılanacaktır. Kamp yerine ulaşım masrafları katılımcılar tarafından karşılanacaktır.
Başvuru, içerik ve diğer sorularınız için sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.
https://www.siberkamp.org/
Exit mobile version