Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Linux Akademi Staj Okulu – 2015

Linux ve açık kaynak kodlu teknolojiler üzerinde çalışmak ve bu alanda kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencilerine Linux AKADEMİ’den staj fırsatı.
Linux AKADEMİ, 21. yüzyılın en önemli mesleklerinden biri olarak görülen Linux ve açık kod teknolojiler konusunda kendini yetiştirmek, kariyerini bu alanda ilerletmek isteyen üniversite öğrencilerini Linux AKADEMİ Staj Okulu’na davet ediyor.

Linux AKADEMİ’nin Linux ve açık kaynak kodlu teknolojiler konusundaki deneyim ve uzmanlığını öğrenciler ile paylaşacağı “Linux AKADEMİ Staj Okulu” gerçek proje uygulamalarıyla katılımcılarına Linux ağ, sistem ve güvenlik konusunda yeni deneyimler ve farklı bakış açıları sunacaktır.
Staj dönemini başarıyla tamamlamış öğrencilere çalıştıkları konularla ilgili Türkiye’deki bilişim firmalarında yarı/tam zamanlı çalışma konusunda destek sağlanacaktır.
Linux AKADEMİ Staj Okulu Programı kapsamında 3 üniversite öğrencisi alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Başvuru Tarihleri

Staj başvuruları 30 Nisan 2015′e kadar devam edecektir. Staja kabul edilen öğrenciler Mayıs ayında Linux Akademi Blog’undan ( ) duyurulacaktır.

Mülakat Tarihleri

Başvuru sonrası kabul edilen öğrencilerle mülakat yapılacaktır. Nihai başvuru sonuçları mülakat sonrası belli olacaktır.

Linux Akademi Staj Okulu Tarihleri

Staj dönemi Haziran-Temmuz-Ağustos 2015 olarak belirlenmiştir. ( Staj tarihlerinizin esnek olması durumunda, tarihte kişiye özel düzenleme yapılabilir.)

Başvuru İşlemleri

Başvuru formu http://www.linuxakademi.com.tr/kayit adresinden erişilebilmektedir.
Kayıt formuyla birlikte üniversite hocalarından alınacak referans mektupları değerlendirme aşamasında önem taşımaktadır.

Değerlendirme Süreci

Stajerleri Neler Beklemektedir?

İletişim

Staj ve diğer konularla ilgili bilgi@linuxakademi.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Exit mobile version