Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

E-Crime Turkey 2016

İstanbul’da yapılacak olan, global e-suç ve bilgi güvenliği konferansına davetlisiniz. Genel Müdürümüz Huzeyfe Önal, e-Crime Turkey konferansında “How to effectively use Big Data for Security Analytics” sunumunu gerçekleştirecek.

e-Crime Turkey, idari ve kanuni yaptırımlarıyla stratejik işlevsel, taktiksel ve tasarım üzerine teknik bilginin paylaşılmasını, bilgi güvenliğinin ve risk yönetimi stratejisinin düzenlenmesini, dijital değerlerin ve kritik verilerin korunmasını, müşterilerin iç ve dış tehditlere karşı korunmasını ve bu olaylara tepki konulmasını sağlayan bir platformdur.Türkiye’deki devlet kurumları da dahil olmak üzere kritik ulusal altyapı, bankalar ve bir çok işletme son 12 ay içerisinde artan siber saldırılarılarla karşı karşıya kaldılar.

e-Crime Turkey konferansında bu tarz siber saldırılara karşı uzmanlar sunumlar, paneller ve seminerler ile en iyi uygulamaların neler olabileceğini tartışıp olası çözümleri sunacaklar.

İki yüzden fazla üst düzey uzman delege ve çözüm saglayıcıları ile bir araya gelebileceğiniz e-Crime Turkey Konferansı’nda sadece algıyı değil ihlalleri, veri kaybı ve diğer hasarlararın önlenmesi için stratejiler geliştirmelere yardımcı olmak amacı ile e-Crime Turkey’de bir araya geliyor.

Bu konferans tehdit durumuna kendine özgün perspektifler sunacak.

Aynı zamanda bir iş yerinde var olan ve olabilecek yönetimsel zorluklara yenilikçi çerçevede müdahale yöntemleri sunan e-Crime Turkey konferansı hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Online kayıt:

e-Crime Turkey 2016 etkin siber savunma mekanizmalarını geliştirmek için Türkiye’nin kamu ve özel sektör kuruluşlarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

TARİH:

15 Mart 2016 Salı 09:00 – 17:00KONUSMACILAR:

Huzeyfe Önal
Siber Güvenlik Uzmanı, Genel Müdür, BGA Bilgi Güvenliği A.Ş.

Yusuf Ince
Bilgi Güvenliği, Ağ ve Risk Yönetimi Direktörü, Borsa İstanbul

Hüseyin İslam
Güvenlik Güvence Kıdemli Uzmanı, Türk Telekom Grubu

Selim Önal
İç Kontrol ve Uyum Başkanlığı, Akbank

Gönül Çulha Özsoy
İç Sistemler Bölümü Direktörü, A&T Bank

Sema Yüce
Bilgi Güvenliği, BT Uyum ve Hizmet Yönetimi Direktörü, BKM

Gülden Yüncüoğlu
Chief Information Security Officer, Türk Ekonomi Bankası

Uğur Seçgin
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı

Exit mobile version