BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

NetSec 2016 Toplantıları Başlıyor!

Netsec, 2006 yılında Türkiye’deki bilgi / bilişim güvenliği çalışmalarına destek vermek amacıyla kurulmuş gönüllü bir topluluktur. 2006 – 2009 yılları arası sadece e-posta listesi olarak hizmet vermiş olan NetSec, 2010 yılı itibariyle Ankara ve İstanbul’da düzenli etkinlikler gerçekleştiren profesyonel bir topluluk haline gelmiştir.

Microsoft Türkiye sponsorluğunda uzun bir süredir ara verdiğimiz Ağ ve Bilgi Güvenliği Topluluğu NetSec toplantılarına yeniden başlıyoruz.

Düzenli olarak yapılan ve bilgi güvenliğini ilgilendiren birbirinden ilginç farklı teknik konularda ürün tanıtımı ve reklamdan uzak gerçek hayat tecrübelerini içeren oturumlara katılmak için önceden kayıt olmak yeterlidir.

NetSec etkinliklerinin bu yıl 26 Mart Cumartesi günü ilki Microsoft Türkiye ofisinde gerçekleşecektir. 

Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz toplantımız için sizlerinde katkılarını bekliyoruz. Sizde katkı sunmak ve NetSec buluşmamızda sunum yapmak istiyorsanız aşağıdaki formatta bize e-posta ile göndermeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz konu önerileri ile de katkıda bulunabilirsiniz.

E-posta: bilgi@netsectr.org

Son başvuru tarihi: 20 Mart 2016

# Konuşmacı Önerisi
Ad soyad:
Çalıştığı şirket:
Telefon numarası:
E-posta adresi:
Kısa özgeçmiş:
Konuşma başlığı ve konusu:
Daha önce konuşmacı olarak katıldığı konferanslar:

# Konu Önerileri
Konu:
Öneri sebebiniz:

Not: NetSec Ağ ve Bilgi Güvenliği listesi genel katılıma açık bir listedir. Listeye üye olabilmek için uyelik@netsectr.org adresine “Liste üyeligi” konu başlıklı e-posta gönderilmelidir. Liste üyeliği için kullanılacak e-posta adresleri moderasyon ekibi tarafından incelenerek onay verilmektedir.

Exit mobile version