Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

e-Crime Turkey’16 Başlıyor!

Üst düzey bilgi güvenliği uzmanları için özel olarak tasarlanan e-suç konferansı e-Crime Turkey, siber güvenlik konusunda kurumların IT birimlerini ve üst düzey yöneticileri İstanbul’da bir araya getiriyor. Konferans dijital dünyanın her geçen gün daha da fazla önem kazanması ve toplumların yapısında birçok değişiklere neden olması ile birlikte bilgi güvenliği ve risk yönetimi stratejisinin düzenlenmesini, dijital değerlerin ve kritik verilerin korunmasını, kurumların iç ve dış tehditlere karşı güvenliği ve bu olaylara karşı çözüm sunulması amaçlanıyor.

BGA Bilgi Güvenliği A.Ş Genel Müdürü Huzeyfe Önal’ın “Güvenlik Analizi için Büyük Veri En Etkin Şekilde Nasıl Kullanılır?” sunumunu gerçekleştireceği e-Crime Turkey konferansı 15 Mart tarihinde İstanbul’da yapılacak.

Sadece davetlilerin katılım sağlayabileceği ve ülkemizin önde gelen üst düzey yöneticilerinin yer alacağı konferansta e-suç konusu işlenerek siber saldırılara karşı güvenlik uzmanlarının sunumları ile en iyi uygulamaların neler olabileceğini anlatılarak olası çözümler tartışılacak.

Bu yıl İstanbul’da yapılacak olan e-Crime Turkey konferansı ana teması; devlet güvenliği, siber suçlarla mücadele, kurum ve şirketlerin güvenliği, tehditleri tanımlama, kullanıcı davranışı ve farkındalığı, olaylara müdahale ve mobil riskleri minimize etmek üzerine kuruldu.

e-Crime Turkey konferansında etkin siber savunma mekanizmalarını geliştirmek Türkiye’nin kamu ve özel sektör kuruluşlarına yardımcı olmak ve  günümüzün siber saldırılarına karşı müdahale yöntemleri sunması planlanıyor.

Siber saldırılara yenilikçi çerçevede müdahale yöntemleri sunan e-Crime Turkey konferansı basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Konferans hakkında daha bilgi almak için e-Crime Turkey web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: 15 Mart 2016
Saat: 09:00 – 16.00
Yer: Hilton Istanbul Boshporus

KONUSMACILAR:

Uğur Seçin – İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili – İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı

Yusuf Ince – Bilgi Güvenliği, Ağ ve Risk Yönetimi Direktörü – Borsa İstanbul

Hüseyin İslam – Güvenlik Güvence Kıdemli Uzmanı – Türk Telekom Grubu

Huzeyfe Önal – Genel Müdür – BGA Bilgi Güvenliği A.Ş

Selim Önal – Başkan Yardımcısı / Uyum Görevlisi – Akbank

Gönül Çulha Özsoy – Finansal Kurumlar, Direktörü – A&T Bank

Sema Yüce – Bilgi Güvenliği, BT Uyum ve Hizmet Yönetimi Direktörü – BKM

Gülden Yüncüoğlu – Chief Information Security Officer – Türk Ekonomi Bankasi

Exit mobile version