Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Kariyeriniz İçin İlk Adım; BGA Staj Okulu

Siber güvenlik eğitimleri konusunda kurumların ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, Siber Güvenlik alanında kariyer yapmak, kendini geliştirmek ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen üniversite öğrencilerini ‘BGA Staj Okulu’na davet ediyor.

Günümüz ve geleceğin en önemli mesleklerinden biri olarak görülen Siber Güvenlik konusunda; alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile sektöre yeni bir bakış açısı getiren Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, bilgi güvenliği konusundaki deneyim ve uzmanlığını BGA Staj Okulu’nda üniversite öğrencilerine aktaracak.

Bilgi güvenliği alanında kariyer yapmak isteyen 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencileri için hazırlanan BGA Staj Okulu başvuruları 14 Mart tarihinde başladı!

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Eğitim Koordinatörü Mehmet ATAŞ, BGA Staj Okulu ile öğrencilere büyük bir fırsat sunduklarına dikkat çekti. Ataş, “Siber güvenlik sektörüne uzman yetiştirme amacıyla Türkiye geneline yönelik düzenlediğimiz siber güvenlik kampları, etkinlikler ve eğitimler yoğun ilgi görüyor. Deneyimli eğitmen kadromuz ile öğrencileri hedefleyerek yaptığımız bu çalışmalar devem edecek. Bu alanda kariyer yapmak ve tecrübe kazanmak isteyen üniversite öğrencilerinin eğitimlerini teorik bilginin yanı sıra, uygulamalar ile desteklemeyi planlıyor ve BGA Staj Okuluna bekliyoruz” sözleri ile BGA Staj okulu çağrısında bulundu.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin deneyim ve uzmanlığını öğrenciler ile paylaşacağı “BGA Staj Okulu”, gerçek proje uygulamalarıyla katılımcılarına güvenlik konusunda yeni deneyimler ve farklı bakış açısı sunması planlanıyor.Yoğun bir ilgi gören BGA Staj Okulu’na yapılacak olan ilk başvurulardan sonra online sınav ile BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde staj yapmaya hak kazanan en başarılı 10 kişi seçilecek.

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılabileceği BGA Staj Okulu başvuruları 14 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin siber güvenlik uzmanları ve eğitmenlerinin yetiştireceği BGA Staj Okulu kazananları Haziran ve Eylül aylarında kariyerlerine BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde başlayacaklar. Ayrıca stajyer öğrencilere Türkiye’deki bilişim güvenliği firmalarında yarı / tam zamanlı çalışma konusunda destek sağlanacak.

BGA Staj Okulu Tarihleri:

Başvuru: 14 Mart – 15 Nisan 2016

Sınav Tarihi: 1 Mayıs 2016 14:00 – 16:00

Kazanan Kişiler: 15 Mayıs 2016

Staj Tarihleri: Haziran – Eylül

Aranan Nitelikler:

Aday Başvurularını değerlendirilmesi sırasında göz önünde bulundurulan kriterler:

Kayıt formuyla birlikte üniversite öğretmenlerinden alınacak referans mektupları değerlendirme aşamasında önem taşımaktadır.

Referans mektuplarınızı staj@bga.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Stajerleri Neler Bekliyor?

Staj ve diğer konularla ilgili daha fazla bilgi almak için staj@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Exit mobile version