Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Yaz Kampı ’16 Başlıyor!

Ülkemizde Siber Güvenlik ile ilgili nitelikli eleman yetiştirme potansiyeli sadece %1 seviyesindedir. Bu alandaki insan kaynağı eksikliğini gidermek ve ülkemizin Ulusal Siber Güvenlik vizyonunu tamamlanmasına destek olmak amacı ile Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ tarafından Siber Güvenlik Kamp’ları düzenlenmektedir.

BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, “Siber Güvenlik” konusunda kariyer yapmak ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen üniversite öğrencilerini İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleşecek olan Siber Güvenlik Yaz Kampı’na davet ediyor.

Siber güvenlik alanında teknik çalışmalar yürüten, üretmeyi ve projeler geliştirmeyi hedefleyen Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirdiği Siber Güvenlik Kamp’larının 7.sini, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü iş birliği ile hayata geçirecek.

Bu alandaki insan gücü ihtiyacını karşılamak ve sektöre deneyimli, uzman personeller yetiştirmek amacı ile gerçekleştirilen Siber Güvenlik Kamplar’ına katılmaya hak kazanan öğrencilerin tüm masrafları, Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ ve sponsor firmalar tarafından karşılanacaktır.

Siber Güvenlik Kampı’na katılacak olan öğrenciler, Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin tecrübeli eğitmenleri ve sektörün önde gelen  Siber Güvenlik Uzmanları’ndan 7 gün süreyle  özel eğitim  alma fırsatı yakalayacaklardır.

Hacking, zafiyet tarama, zararlı yazılım analizi, mobil güvenlik, DDOS  saldırılarına karşı doğru savunma gibi birçok konuda eğitim alacak olan Siber Güvenlik Kampı öğrencileri, eğitici ve öğretici CTF yarışmaları sayesinde takım çalışması yeteneklerini de arttıracak ve öğrenmiş oldukları bilgileri pekiştirebileceklerdir.

Siber Güvenlik Yaz Kampı’na katılıma hak kazanan öğrenciler, bilgi güvenliği alanında deneyim sahibi akademisyenler, kamu ve özel sektör yöneticileri ile de bir araya gelerek bu alanındaki kariyer fırsatları konusunda da bilgi sahibi olacaklar.

BGA Bilgi Güvenliği Akademisi Yönetici Ortağı Ozan Uçar “Gerçekleştirmiş olduğumuz Siber Güvenlik Kamp’larına  bugüne kadar 20.000’den fazla başvuru yapıldı. Bu başvurularda ise 200’den fazla öğrenci Siber Güvenlik uzmanlarımız tarafından yetiştirildi ve sektöre kazandırıldı” açıklamasını yaptı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan 2016 Siber Güvenlik Yaz Kampı’na üniversitelerin Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora programlarında öğrenimleri devam eden kişiler kabul edilecektir.

Kampa katılmaya hak kazanan öğrencilerin konaklama, yeme, içme, eğitim ve diğer giderleri Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ ve sponsor firmalar tarafından karşılanacaktır.

Kamp, başvurular ve sorularınız ile ilgili daha fazla bilgi almakiçin www.SiberKamp.org adresini ziyaret edebilir, eğitmen ve destekleyen firmalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Başvuru için adresimiz: https://www.eventbrite.com/e/siber-guvenlik-ks-kamp-tickets-39491464032

(*) Kontenjan katılım durumuna göre kesinlik kazanacaktır.

(*) Kamp yerine ulaşım masrafları öğrencilere aittir.

Exit mobile version