Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Siber Güvenlik Kış Kampı İçin Üniversite Başvuruları Açıldı

Uzmanlarının ön görülerine göre 2020 yılına kadar Türkiye genelinde 20.000’den fazla Siber Güvenlik uzmanına ihtiyaç duyulacak. Bu alandaki yetişmiş insan kaynağı problemine çözüm olması ve ülkemizin Siber Güvenlik stratejilerine destek olunması amacı ile ücretsiz olarak gerçekleştirilen Siber Güvenlik Kış Kampı başlıyor!

Siber güvenlik kış kampı için üniversitelerimizin desteğini bekliyoruz!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan Siber Güvenlik Kış Kampı’na üniversitelerin ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programında öğrenimlerine devam eden öğrenciler kabul edilecektir. Yapılacak olan Siber Güvenlik Kış Kampı için üniversitelerimizin desteğini bekliyoruz. Destek olmak isteyen üniversitelerin, aşağıdaki gibi belirtilen ihtiyaç listesini karşılamaları yeterli olacaktır.

Üniversitelerimizden Beklenen İhtiyaç Listesi

Siber Güvenlik Kış Kampı’na destek olmak isteyen üniversitelerimiz siberkamp@bga.com.tr adresimiz üzerinden iletişime geçmelerini rica ediyoruz.

Siber Güvenlik Kış Kampı’na katılan öğrenciler Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin tecrübeli eğitmenleri ve sektörün önde gelen Siber Güvenlik Uzmanları’ndan 7 gün boyunca ücretsiz olarak eğitim alma fırsatına sahip olacak. Eğitime hak kazanan öğrenciler teorik ve pratik eğitimler alırken sanal sistemler üzerinde (CTF) hacking becerilerini geliştirerek saldırganlara karşı savunma tecrübelerini geliştirecekler.

Daha önce gerçekleştirmiş olduğumuz kamplara üniversitelerimiz ve aşağıdaki gibi diğer firmalar tarafından birçok destek sağlandı. 

Siber Güvenlik Kış Kampı başvuruları siberkamp.eventbrite.com adresinde açıldı. 

Başvuru: siberkamp.eventbrite.com
Detaylı bilgi: www.siberkamp.org
Başvuru tarihleri: 25 Ekim 2016 – 1 Ocak 2017
Değerlendirme sınavı tarihi: 10 Ocak 2017

Not: Bu proje BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ desteği ile sosyal sorumluluk kapsamında yapılmaktadır.

Exit mobile version