Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Azerbaycan Certified Ethical Hacker (CEH V9) Eğitim Başvuruları Açıldı!

Siber Güvenlik Uzmanı Eğitimi

BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ olarak gelen talepler üzerine Azerbaycan, Bakü’de Beyaz Şapkalı Hacker eğitimi için başvurularımız açıldı. 

Beyaz Şapkalı Hacker (Certified WhiteHat Hacker), bilişim suçları işleyen korsanların kullandıkları teknik ve yöntemleri bilen, korsanların eylemleri sırasında kullandıkları araçları ve yazılımları tanıyan, kısacası bilgisayar dünyasının kötü adamları ile aynı bilgi ve beceriye sahip, iyi niyetli güvenlik uzmanıdır.

Certified White Hat Hacker, hacking becerilerini, savunma amaçlı kullanarak görev yaptığı veya danışmanlığını yaptığı kurum veya kuruluşların saldırıya uğramasını engellemeye veya saldırıları en az zararla bertaraf etmesini sağlamaya çalışır. Certified White Hat Hacker bu nedenle saldırganların kullandığı saldırı teknik ve yöntemlerini bilmekle kalmayıp bu saldırılara karşı nasıl önlem alınabileceğini, saldırılardan nasıl korunulabileceğini de bilmek zorundadır.

CEH Eğitimi kişilerin saldırı yöntemlerini gerçek sistemler üzerinde uygulamalı olarak gördükleri ve bu saldırı yöntemlerine karşı neler yapılabileceğini öğrendikleri uygulamalı bir eğitimdir.

Eğitimin temel felsefesi “İyiler de en az kötüler kadar kötü bilgiye sahip olmalıdır” şeklinde özetlenebilir. CEH V9 eğitiminde amaç korsanların kötü amaçlı kullandıkları bilgiye sahip olarak uygun bir savunma yöntemi seçilmesini sağlamaktır. Edindikleri tehlikeli bilgileri savunma amaçlı kullanan güvenlik uzmanları White Hat ya da dilimizdeki karşılığı ile Beyaz Şapka olarak adlandırılırlar.

Yer: Azerbaycan / Bakü

Tarih: 22 – 26 Mayıs

Azerbaycan Bakü’de açılacak olan eğitim için başvurularınızı egitim@bga.com.tr adresimize yapabilirsiniz.

Eğitim Bilgileri

Eğitim Kodu BGA-UO1 Eğitim Seviyesi Orta Seviye
Ön Gereksinimler Temel Linux Bilgisi Eğitim Süresi 5 Gün
Sertifika Eğitime katılanlara, BGA tarafından katılım sertifikası verilecektir. CEH sertifikasını almak için ECO-350 veya 312-50 kodu ile bilenen CEH Sınavını geçmek gerekir. Sınav dili İngilizcedir ve bu sınavda CEH adayları bir birinden zorlu 150 bilgi güvenliği sorunu cevaplandırmaya çalışırlar. CEH sertifikasını alabilmek için 150 sorunun ′ini doğru bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Bu sınavda barajını aştığınızda Certified Ethical Hacker unvanını alamaya hak kazanırsınız.
Kimler Katılmalı Bu eğitim, IT güvenlik görevlileri, denetçiler, güvenlik uzmanları, site yöneticileri ve ağ altyapı bütünlüğü konusunda çalışmalar yapan herkes için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.

Özet Eğitim İçeriği

Detaylı içerik ve başvuru için tıklayınız…

Eğitim fiyatı, detaylı bilgi ve başvuru için egitim@bga.com.tr adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Exit mobile version