Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

BGA Wiki Yayına Başladı!

bga wiki logo

BGA Wiki bilgi güvenliği, sızma testleri ve benzeri alanlarda Türkçe makaleler içeren Viki [bknz] teknolojisi kullanan, herkese açık ve tamamen açık kaynak kodlu bir sistemdir.

İçeriği BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. uzmanları tarafından oluşturulduğu gibi bu konularda gönüllü kişiler veya uzmanlar tarafından oluşturulacak içeriklere de açıktır. Kâr amacı gütmeyen ve sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilmiş olan BGA Wiki’yi ücretsiz bir kaynak olarak siz değerli okuyucularımıza ve takipçilerimize Türkçe olarak sunuyoruz.

BGA Wiki’nin yazı düzenleme kurallarına uygun olmak ve kabul edilebilir bir standartta olmak kaydıyla, bilgi eklemeniz, referans vermeniz, alıntılar eklemeniz memnuniyetle karşılanacaktır. Bilgi eklerken ya da sayfayı geliştirirken yanlışlıkla BGA Wiki’yi bozmaktan korkmanıza gerek yoktur, çünkü uzmanlarımız bu hataları düzenleyebilir ve değiştirilen içerikleri eski sürümlerine geri döndürebilir.

Bazı sayfalarımız kötüye kullanımdan dolayı kilitlenmiş veya korumaya alınmış olabilir. Aynı şekilde gelen şikayetler üzerine bazı sayfalardaki düzenlemeler kilitlenebilir. Bu tarz sayfalarda değişiklik gerçekleştirebilmek için tarafımız ile e-posta üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

BGA Wiki; bir Bilgi Güvenliği A.Ş. sosyal sorumluluk projesi olarak yayın hayatına başladı.

BGA Wiki, herkesin katkıda bulunabileceği sürekli genişleyen bir projedir. Bu sebeple eski maddelerin daha anlaşılır ve dengeli olmasına karşın yenileri eksik, hatalı, ansiklopedik olmayan bilgiler için düzenlemeler yapabilir veya tartışma konuları başlatabilirsiniz.

Şu an itibari ile BGA Wiki üzerinde doksan makale yayınlanmıştır. Bu makaleleri günlük veya haftalık olarak güncellemekte ve sayılarını artırmaya devam etmekteyiz. Makalelerimizin artmasında, sektörümüze yeni bir Türkçe kaynak olması ve gençlerimize faydalı olabilmek adına desteğinizi bekliyoruz.

İyi çalışmalar dileklerimizi sunarak katkılarınızı rica ederiz.

Web: wiki.bgasecurity.com

Exit mobile version