Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Ağ Adli Bilişim Analizi Eğitimi

wifi kurumsal

Günümüz sosyal yaşamın parçası haline gelen siber dünyaya bağımlılık arttıkça bu durum suç odaklarının da dikkatini çekmiş ve bilişim sistemleri suç aracı olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Bilişim suçlarının araştırılmasında en önemli hususlardan birisi sayısal kanıtlardır. Bilişim sistemi denildiğinde akla gelen ilk sözcüklerden biri “ağ” olmaktadır. Bu ağ yeri geldiğinde internet, yeri geldiğinde yerel/özel ağ, yeri geldiğinde GSM olmaktadır.

Bu eğitimle birlikte günümüz bilişim dünyasının en önemli bileşeni sayılabilecek bilgisayar ve GSM ağlarının çalışma mantığı, suç odaklarının internet, GSM altyapılarını kullanarak hangi yöntemlerle, nasıl suç işledikleri, izlerini nasıl sildikleri uygulamalı olarak gösterilecektir.

Eğitim sonunda her bir katılımcı bilgisayar ağları kullanılarak işlenen suçlarda olay analizi, delil toplama, iz sürme, delil karartma gibi süreçleri teknik detaylarıyla pratik olarak görme şansı yakalayacaktır.

Eğitimin katılımcılara kazancı:

Ağ Adli Bilişim Analizi Eğitimi

Eğitim Kodu BGA-UU1 Eğitim Seviyesi Uzman Seviyesi
Ön Gereksinimler Temel Ağ Eğitim Süresi 4 Gün
Sertifika Eğitime katılanlara, BGA tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Kimler Katılmalı Bu eğitim, IT güvenlik görevlileri, denetçiler, güvenlik uzmanları, site yöneticileri ve ağ altyapı bütünlüğü konusunda çalışmalar yapan herkes için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.

Özet Eğitim İçeriği:

Detaylı içerik ve başvuru için tıklayınız…

Eğitim fiyatı, detaylı bilgi ve başvuru için egitim@bga.com.tr adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Exit mobile version