Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

Yeni Nesil DDoS Saldırıları ve Savunma Yöntemleri Webinarı Başlıyor!

webinar yeni nesil ddos saldırıları

Yeni nesil DDOS saldırıları günümüz teknoloji dünyasının gelişimi ile gelişim göstermekte ve çok daha etkili bir hale gelmiştir. Beraberinde de savunma yöntemlerini geliştirmek ve sistemlerimizi bu saldırılara karşı korumak zorundayız. Son yıllarda en önemli siber savaş aracı olarak kullanılan DDoS saldırıları (Distributed Denial of Service) internet dünyasında, kesin olarak çözümü bulunamayan tehditlerin başında gelmektedir. Sonuçları açısından doğal felaketlere benzer bir yapıda olan bu saldırı türünde amaç, şirketlerin, ülkelerin internet altyapılarını ve sunulan hizmetleri işlevsiz hale getirmektir.

DDoS, alternatif saldırı türlerine oranla çok kolay gerçekleştirilebildiği için siber saldırganların sıklıkla tercih ettiği yöntemlerden birisidir. Siber dünyanın altyapısını tehdit eden bu önemli sorun hakkında 31 Ekim 2017 Salı günü Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ tarafından ücretsiz olarak Webinar düzenlenecektir.

Yeni Nesil DDoS Saldırıları İçin Başlıklar

Webinar teknik konuları içerdiği için öncesinde BGA Slideshare hesabındaki Ücretsiz DDoS kitabını okumaları önerilmektedir.

Exit mobile version