Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

BGA Staj Okulu Sınav Bağlantısı

Siber Güvenlik alanında kariyer yapmak, kendini geliştirmek ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen üniversite öğrencilerine özel olarak düzenlediğimiz BGA Staj Okulu için sınavımız bu gece yapılacak.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, bilgi güvenliği konusundaki deneyim ve uzmanlığını BGA Staj Okulu’nda üniversite öğrencilerine aktaracak. Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin deneyim ve uzmanlığını öğrenciler ile paylaşacağı “BGA Staj Okulu”, gerçek proje uygulamalarıyla katılımcılarına güvenlik konusunda yeni deneyimler ve farklı bakış açısı sunması planlanıyor.

Bilgi güvenliği alanında kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri için hazırlanan BGA Staj Okulu sınavı 1 Mayıs 2018 (bu gece) saat 21:30 – 23:30 arasında aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirilecektir!

Yoğun bir ilgi gören BGA Staj Okulu’na yapılacak olan ilk başvurulardan sonra online sınav ile BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde staj yapmaya hak kazanan en başarılı 10 kişi seçilecek. BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin siber güvenlik uzmanları ve eğitmenlerinin yetiştireceği BGA Staj Okulu kazananları Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kariyerlerine BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde başlayacaklar. Ayrıca stajyer öğrencilere Türkiye’deki bilişim güvenliği firmalarında yarı / tam zamanlı çalışma konusunda destek sağlanabilecek.

BGA Staj Okulu Tarihleri:

Başvuru: 20 Mart – 20 Nisan 2018
Sınav Tarihi: 1 Mayıs 2018 (21:30 – 23:30)
Kazanan Kişiler: 15 Mayıs 2018
Staj Tarihleri: Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül

BGA Staj Okulu Sınav Bağlantısı: http://bit.ly/BGA-StajOkulu18

Not: Sınav yalnızca 1 Mayıs 2018 / 21:30 – 23:30 saatleri arasında açık kalacaktır. Sınav bağlantısı yalnızca bu saatler arasında aktif olacaktır. Bu gece 21:30’da başlayan sınav 23:30’da kapanacak ve sınav tekrarı yapılmayacaktır. Sınav için herhangi bir mazeret kabul edilmemektedir. Sınavı en geç 23:29’da bitirmiş olmanız gerekmektedir. 23:30’dan sonra gönderilen sınav sonuçları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Stajyerleri Neler Bekliyor?

Not: Sınav sonucuna göre 20 kişi seçilerek mülakata alınacaktır. Mülakatlar sonucunda seçilecek olan 10 kişi BGA Staj Okulu programına hak kazanmış olacak.

Exit mobile version