Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

İstSec’19 İçin Ev Sahipliği Yapmak İster misiniz?

istsec istanbul bilgi güvenliği konferansı

İstSec, İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı bilgi güvenliği alanında çalışan, bu alana merak duyan ve konusunun uzmanları arasında bilgi paylaşımını yaymayı amaçlayarak düzenlenen ülkemizin en önemli konferanslarından biridir. IstSec, benzeri güvenlik etkinliklerinden farklı olarak ürün veya teknoloji bağımsız, pratiğe yönelik bir etkinlik olma amacını taşımaktadır.

İlk IstSec konferansı Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilmiş ve günümüze kadar ilgisini kaybetmeden sektörün en önemli bilgi güvenliği uzmanlarını bünyesinde barındırmaya devam etmektedir. Bugüne kadar binlerce katılımcıyı ve yüzlerce konuşmacıyı ağırlayan İstSec, 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan konferans için hazırlıklar başladı. Ücretsiz olarak düzenlenen İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı’na başvuru ve kayıtlar üniversite seçiminden hemen sonra açılacaktır.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı için üniversite başvuruları açıldı.

Yoğun bir ilgi ile karşılanan İstSec Bilgi Güvenliği Konferansı için üniversite başvuruları açılmış durumdadır. Her yıl siber güvenlik sektörüne gönül veren yediden yetmişe herkese açık olarak düzenlenen İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı için kayıt olmanın dışında herhangi bir şart aranmamaktadır. Gelen talepler üzerine İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı’nın 2019 Mayıs ayı ilk haftasında gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Seçilecek olan üniversitemiz önümüzdeki günlerde siz değerli takipçilerimiz ve konferans katılımcılarına blog sayfamız ve sosyal ağlarımız üzerinden paylaşılarak açıklanacaktır. İstSec İstanbul Bilgi Güvenliği Konferansı’na ev sahipliği yapmayı isteyen değerli üniversitelerimiz bilgi@istsec.org adresimizden İstSec kurulu ile iletişime geçerek bilgi alabilirler.

Konferans ev sahipliği için İstanbul içerisindeki tüm üniversitelerin başvurularını bekliyoruz.

Exit mobile version