Site icon BGA Cyber Security – Siber Güvenlik Çözümleri

BGA Staj Okulu’20 Güz Dönemi Başvuruları Açıldı!

Siber istihbarat, tehdit istihbaratı, zararlı yazılım analizi gibi alanlarda kariyer yapmak, kendini geliştirmek ve bu konuda uzmanlaşma isteyen üniversite öğrencilerini ‘BGA Staj Okulu’na davet ediyoruz.

Günümüz teknoloji dünyasında geleceğin en önemli mesleklerinden biri haline gelen Siber Güvenlik alanında; deneyimli kadrosu ile sektöre farklı bir bakış açısı sunan BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, BGA Staj Okulu ile üniversite öğrencilerine kapılarını açıyor.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ, bilgi güvenliği konusundaki deneyim ve uzmanlığını BGA Staj Okulu’nda üniversite öğrencilerine aktaracak. Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin deneyim ve uzmanlığını öğrenciler ile paylaşacağı “BGA Staj Okulu”, gerçek proje uygulamalarıyla katılımcılarına siber istihbarat, güvenlik konularında yeni deneyimler ve farklı bakış açısı sunması planlanıyor.

Yoğun bir ilgi gören BGA Staj Okulu’na yapılacak olan ilk başvurulardan sonra online sınav ile BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde staj yapmaya hak kazanan en başarılı 10 kişi seçilecek.

Üniversite öğrencilerinin katılabileceği BGA Staj Okulu Güz Dönemi başvuruları 22 Ekim – 6 Kasım 2020 tarihleri arasında açık olacak.

BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin siber güvenlik uzmanları ve eğitmenlerinin yetiştireceği BGA Staj Okulu kazananları Kasım, Aralık aylarında staj kariyerlerine BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nde başlayacaklar. Ayrıca stajyer öğrencilere Türkiye’deki bilişim güvenliği firmalarında yarı / tam zamanlı çalışma konusunda destek sağlanabilecek.

BGA Staj Okulu Tarihleri:

Başvuru: 22 Ekim 2020 – 6 Kasım 2020
Sınav Tarihi: 9 Kasım 2020
Kazanan Kişiler: 13 Kasım 2020
Staj Tarihleri: 16 Kasım – 31 Aralık 2020

Başvuru Formu: https://forms.gle/USSfhhs31XLwBY6F8

Aranan Nitelikler:

Aday Başvurularını değerlendirilmesi sırasında göz önünde bulundurulan kriterler:

Kayıt formuyla birlikte üniversite öğretmenlerinden alınacak referans mektupları değerlendirme aşamasında önem taşımaktadır. Referans mektuplarınızı staj@bga.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Stajyerleri Neler Bekliyor?

Not: Sınav sonucuna göre 20 kişi seçilerek mülakata alınacaktır. Mülakatlar sonucunda seçilecek olan 10 kişi BGA Staj Okulu programına hak kazanmış olacak.

Exit mobile version