Endpoint Ürünleri Anketi

endpoint security

Uç nokta güvenliği (endpoint çözümleri) kurum çalışanlarının güvenliği ve kurumsal bilgilerin korunması noktasında tehditlere karşı gerekli aksiyonları alarak veri güvenliği sağlamaktadır. Uç nokta güvenliği adı ile birçok güvenlik firması tarafından üretilen Endpoint çözümleri kurumların standart güvenlik yazılımları arasında yer almaktadır.

Kötü amaçlı yazılımlardan korunma, zararlı kodlara ve türevlerine karşı korunma, şifreleme, cihaz kontrolü, zafiyet koruması, veri kaybını önleme ve komut kontrolü gibi birçok konuda endpoint çözümleri koruma sağlamaktadır.

Clientlar üzerindeki beyaz listeler, davranış izlemeleri, web tehditlerine karşı koruma ve çok daha fazlasını içeren endpoint çözümleri ile kurumlar, gelişmiş tehditlere karşı birden fazla koruma katmanı sağlayarak ek güvenlik önlemleri alabilir. Ayrıca endpoint ürünleri iç ağda, bulut ortamında veya her ikisinin birleşimi ile kurumlara esnek güvenlik mekanizmaları sunabiliyor.

Endpoint Çözümleri Anketi ile kurumlarımızın endpoint ürünlerine bakış açısını siz değerli takipçilerimiz ile paylaşmak istiyoruz. Hazırlamış olduğumuz Endpoint Anketi toplam 5 sorudan oluşmaktadır.

Ülkemizdeki Endpoint çözümleri hakkında hazırladığımız bu araştırma anketine bir dakikanızı ayırarak katılabilir ve destek olabilirsiniz.

Anketimize katılmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Katılım sağlayan ve paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Anket: https://goo.gl/v7bkJl

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.