Uluslararası İstihbarat Ve Gözetim Teknolojileri Konferansı (EMEA Intelligence)

10-12 Mart 2011 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan EMEA-Intelligence konferansının bu yılki ana teması “Uluslararası İstihbarat Ve Gözetim Teknolojileri”. Basına ve halka kapalı gerçekleştirilecek konferansta konusunda uzmanlığı dünyaca kabul görmüş çeşitli konuşmacılar yer alacaktır. Konuşmacı listesine ulaşmak için

Konferansın son günü Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nden Huzeyfe ÖNAL “Siber Dünyada Açık Kaynak İstihbarat Toplama Yöntemleri” konulu bir sunum yapacaktır. Konferans ücretlidir, konferansa ilgi gösteren Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ takipcileri için 5 adet davetiyemiz bulunmaktadır. Katılmak isteyenler bilgi@bga.com.tr adresine e-posta göndererek davetiye talebinde bulunabilir. (Sadece kurumsal taleplere davetiye verilecektir)

Resmi Konferans duyurusu:

EMEA Intelligence 2011 uluslararası bir istihbarat (veri güvenliği, iletişim güvenliği, teknik takip, kamu güvenliği) ile gözetim teknolojileri konferansı ve sergisidir.

ABD Ticaret Bakanlığı resmi sertifikası, ABD Adalet Bakanlığı & FBI desteği, T.C. Başbakanlık TIKA ve TUBITAK BILGEM & TÜTED gibi resmi sponsorluklar ve STK’lar eşliğinde düzenlenmektedir. İşin iletişim ve veri güvenliği tarafında dünyanın önde gelen (Microsoft, HP, McAfee, Titus, World Compliance, Atis Uher, ESI 911, Netwitness, Skybox, Agiliance, Imperva, Utica gibi) firmaları sponsorlarımız arasındadır. Gözetim teknolojileri tarafında ise Ülkem, Target, ATH Savunma, Tyco (Sensormatic), Genetlab ve Elmotech gibi firmalar katılımcılarımız arasındadır.

Ziyaretçi profilimiz Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Başmüfettişleri, Genel Kurmay, konu ile ilgili profesyoneller, kurum ve kuruluşlardır. Bugüne kadar toplam 19 ülkenin konu ile ilgili temsilcisinin katılacağını biliyoruz, bunların 9’u Türki Cumhuriyetler tarafından geliyor olacaklar (TIKA Sponsorluğunda).

Özel sektörde ise Bankalararası Kart Merkezi, TÜTED (Tüm telekomünikasyon İş Adamları Derneği) ve USUID (Certified Fraud Examiners Association), Teknolojik Grup gibi kurum ve kuruluşların desteği ile bankacılık, finans, audit ve veri güvenliği ile ilgili hizmet ihtiyacı duyan firmalar ziyaretçiler arasında olacaklar.

Etkinlik 10-12 Mart tarihleri aralığında Istanbul Harbiye Askeri Müzesinde gerçekleştirilecek, Etkinlik Gala Resepsiyonu 11 Mart Cuma akşamı İstanbul İngiliz Başkonsolosluğunda verilecektir. Davetli VIP’lerimizi burada ağırlıyor olacağız.

Konuşmacılarımız arasında ABD Adalet Bakanlığı, FBI, T.C. TIB, T.C. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, New York Polis Teşkilatı, vs. gibi daha birçok uluslararası deneyime sahip kişiler yer alacaktır. Ayrıntılı konferans programı için linkine bakabilirsiniz.

Websitemize ise www.emea-intelligence.com ‘dan ulaşabilir, etkinlik katılımcıları ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

EMEA-Intelligence
International Intelligence & Surveillance Technologies Conference and Exhibition

Mobile: + 90 530 641 8159
Fax: + 90 216 416 3833
www.emea-intelligence.com

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.