[Etkinlik] İki Farklı Bakış Açısı: "Denetçiler ve Hackerlar"

BGA(Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ) ekibinden Huzeyfe ÖNAL ISACA-İstanbul Chapter’in Kasım ayı toplantısına konuk olarak katılacaktır. Toplantının konusu ve diğer detaylar için ISACA-İstanbul tarafından yapılan duyuru metni incelenebilir

Toplantı Bilgileri:

Konuşmacımız: Sn. Huzeyfe Önal,  Bilgi Güvenliği Akademisi Kıdemli Bilgi Güvenliği Danışmanı

Toplantı konusu:  İki farklı bakış açısı: “Denetçiler ve Hackerlar”

Toplantı tarihi:  29 Kasım 2011,  Salı

Toplantı saati: 19:00

Toplantı yeri:   Fintek Finansal Teknoloji Hizmetleri, Maslak

Adres:  Eski Büyükdere Caddesi, No:41/2 34398 Maslak/İstanbul

(Ulaşım için kroki ekte yer almaktadır.)

ISACA-Istanbul Chapter’inin  düzenlemekte olduğu aylık toplantılar,  29 Kasım 2011 Salı günü saat 19:00’da Fintek ev sahipliğinde, Maslak’ta yer alan İstanbul Şube binasında  gerçekleştirilecek olan toplantıyla devam edecektir. Bilgi Güvenliği Akademisi Kıdemli Bilgi Güvenliği danışmanı Sn. Huzeyfe Önal konuşmacımız olacak, denetçiler ve hackerlar’ın bakış açılarındaki farklılıkları ortaya koyan sunumunu bizlerle paylaşacaktır.

Toplantıya kayıt için kayit@isaca-istanbul.org adresine en geç 24 Kasım Perşembe akşamına kadar e-mail göndermeniz yeterlidir.

Toplantıya katılım ücretsizdir ve toplantıya katılım CISA, CISM, CGEIT sertifika sahipleri için 1,5 CPE değerindedir.

Information Systems Audit and Control Association (Bilgi Sistemleri Denetim ve Kontrol Dernegi) ISACA, merkezi Amerika’da olan; Bilgi Sistemleri Denetimi, Bilgi Guvenligi Yönetimi, Kurumsal Bilgi Teknolojileri Yönetişimi konularında uluslararası norm, prensip ve standartları uygulayan, üyelerini sürekli gelişim sağlayacak şekilde mesleki sertifikasyondan geçiren bir kuruluştur. ISACA’nın 75 ülkede 190’ı aşkın şubesi bulunmakta olup bunlardan birisi de Mart 2009’da resmi olarak kuruluşunu tamamlamış olan ISACA Istanbul Chapter’idir. 

ISACA Istanbul Chapter’ı  Bilgi Teknolojileri’nin Denetimi ve Kurumsal Yönetimi ile ilgili faaliyet göstermekte olup, öncelikli amacını organizasyonların yapısı içerisinde  gittikçe daha önemli bir hale gelmeye başlayan bilişim teknolojilerinin denetlenmesine yönelik merkezi bir bilgi kaynağı ve kılavuz oluşturmak olarak belirlemiştir. Bu kapsamda aylık toplantılar ve eğitimler düzenlenmekte, kaynak paylaşımı ve profesyonel bağlantılar oluşturma konularında üyelere destek olunmaktadır

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.