Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Üniversite Etkinlikleri

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ olarak Türkiye’deki bilgi güvenliği çalışmalarına “somut”  olarak katkıda bulunmak  amacıyla her yıl 10 farklı (en az) üniversite ile ortaklaşa bilgi/bilişim güvenliği etkinliği düzenlemeye çalışıyoruz. Bu etkinliklerin genel amacı üniversitede okuyan genç arkadaşlara bilgi güvenliği dünyasının iş olanakları, zorlukları, avantajları hakkında bilgi vermek ve güncel siber saldırı yöntemlerinin  teknik olarak tanıtılması ve korunma yollarının anlatılması.

Bu yıl BGA ekibinin yoğun iş temposu nedeniyle  daha çok üniversiteler tarafından düzenlenen bilişim içerikli etkinliklere katkı verme kararı aldık.

Şimdiden 6 farklı üniversite yıllık etkinlik kontenjanımızı doldurmuş durumda. Etkinliğe katılım şartlarımız ve detay bilgi için bilgi@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

2 Yorum

  1. Boğaziçi Üniversitesi CompeC EXIT ’12 Sunum Dosyası | Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Blog 20 Nisan 2012 10:54

    […] Güvenliği AKADEMİSİ üniversite etkinlikleri kapsamında 16 Nisan 2012 Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (Compec) […]

  2. Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ CompeC EXIT ’12 Teknoloji Fuarında | Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Blog 10 Nisan 2012 20:33

    […] Güvenliği AKADEMİSİ üniversite etkinlikleri kapsamında 16 Nisan 2012 Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (Compec) […]

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.