Veri tabanı Güvenliği Denetim Teknikleri Eğitimi

Eğitim Açıklaması

Veri tabanı sistemleri bilgi çağının en önemli bileşenlerinden biridir ve her kurum için hayati önem taşır. Teknolojinin gelişmesi ve bilgiye erişilebilirliğin artmasıyla beraber bilginin güvenliğinin sağlanması ciddi derecede önem kazanmıştır, bununla beraber erişim ihlalleri giderek artmaktadır.

Erişim ihlallerinin önüne geçmek için bir takım önlemler alınmaktadır, bu önemlerin bir kısmı regülasyonlarla bir kısmı ise teknik yeterliliklerle sağlanmaktadır.

Eğitimde uçtan uca veri tabanı güvenliğinin teknik ve regüslasyon tarafları derinlemesine incelenecek, birebir uygulamalarla zenginleştirilecektir.
Eğitim tüm veritabanı yönetim sistemlerini kapsamakla beraber içerikteki örnek uygulamalar Oracle Veritabanı üzerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Seviyesi

Kimler Katılmalı

Bu eğitim, IT güvenlik görevlileri, denetçiler, veritabanı yöneticileri,teftiş birimi çalışanları, güvenlik uzmanları konusunda çalışmalar yapan herkes için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.

Eğitim Süresi

2 Gün

Sertifika

Eğitime katılanlara, BGA tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim İçeriği

Detaylı eğitim içeriğine http://www.bga.com.tr/veri-tabani-guvenligi-denetim-teknikleri-egitimi/ adresinden erişim sağlanabilir.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.