BGA Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim Notları Güncellendi

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ tarafından verilen Beyaz Şapkalı Hacker eğitimi notları Ec-Council C.E.H v8 uyumlu olacak şekilde güncellendi. Yeni dönem eğitimlerinde dağıtılacak olan notlar güncel siber saldırı yöntemleri ve araçlarının kullanımı içermekte ve toplamda 2.200 sayfalık sunum, 350 sayfalık lab kitapçığı olarak sunulmaktadır (3 kitap eğitim notları, bir kitap uygulama kitabı). Güncellemede özellikle Web uygulama güvenlik testleri ve Windows sistemlere yönelik gerçekleştirilen güncel saldırılar yer kaplamaktadır.

2008-2013 yılları arasında Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nden Beyaz Şapkalı Hacker eğitimi alanlar Aralık 2013 itibariyle BGA ofisinden ücretsiz temin edebilirler.

NOT: Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ tarafından hazırlanan eğitim notları kesinlikle eğitimler harici satılmamaktadır. Internette BGA’a ait satılan notlarla (eski notlar  olduğu tespit edilmiştir) bir ilgimiz yoktur.

4 Yorum

  1. Osman Fitrat KARAMIZRAK 18 Kasım 2013 10:35

    Ben bir yazılımcıyım bilgi güvenliği ile hobi olarak ilgileniyorum. Bu eğitimin bana getirisi olmayacak dolayısıyla hobi olarak ilgilendiğim bir alanın kitaplarını okumak isterim. Keşke dokumanları satabilseniz.

  2. Adsız 4 Kasım 2013 17:53

    EE sonuç olarak ne oldu şimdi gönderecek misiniz bizlerede?

  3. Adsız 3 Kasım 2013 14:44

    eğitimler haricinde de satılması ümidiyle bekliyoruz

  4. Adsız 2 Kasım 2013 20:43

    İmkanı olmayıp ankaraya gelememek ve eğitime katılamamak mı suçumuz? Neden başkaları ulaşamıyor bu belgelere. Bir test felan hazırlayın belirli puanı alan adamada gönderin.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.