Kurumsal Linux Eğitimleri için BGA Linux AKADEMİ

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ danışmanlık ve eğitim hizmetlerinde en fazla kullandığımız sistem Linux ve açık kaynak kod yazılımlar olmaktadır. Özellikle eğitimlerde uygulamaların tamamına yakını Linux sistemlerde geçtiğinden eğitime katılan öğrencilerin de en fazla zorlandığı konu genellikle Linux sistemlerin komut satırından kullanımı ve Linux üzerinde ağ/güvenlik servislerinin çalıştırılması olmaktadır.

Hem eğitimlere katılan öğrencilerimize uzun soluklu bir kaynak hem de Türkiye’de Linux sistemler konusunda kurumsal eğitim almak isteyenlere bir alternatif olması amacıyla BGA Linux AKADEMİ kurulmuştur.


Linux Akademi sektörden birçok uzmanın özverili çalışması sonucu uzun süredir yayın hayatındaydı. 1 Kasım itibariyle BGA Linux AKADEMİ adresinden yayın yapmakta ve bloga eklenen tüm girdiler @bgalinuxakademi twitter hesabı üzerinden takip edilebilmektedir.

2014 yılı itibariyle BGA Linux AKADEMİ açık kaynak kodlu ve Linux/UNIX sistemlerle ilgili başlangıç, orta ve ileri seviye eğitimelr vermeye başlayacaktır.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.