Siber Güvenlik Yaz Kampı ’15 – 24-29 Ağustos 2015 / Ankara

Bilgi Güvenliği Derneği(BGD) tarafından Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ(BGA) ve Gazi Üniversitesi(GÜ) işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik Siber Güvenlik Yaz Kampı’nın dördüncüsü bu yıl 24-29 Ağustos 2015  tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecektir.

Üniversitelerin Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlı öğrencilerinin katılımına açık olan Siber Güvenlik Yaz Kampı’nda öğrencilere bilişim sistemleri güvenliği konusunda teknik eğitimler verilerek ülkemizin ihtiyaç duyduğu siber güvenlik uzmanı eksikliğinin giderilmesine destek olunması ve kapasite geliştirilmesinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Eğitimlerin yanı sıra, kamp katılımcıları bilgi güvenliği alanında deneyim sahibi akademisyenler, kamu kurumu ve özel sektör yöneticileri ile bir araya gelecek ve siber dünyadaki tehditler, alınması gereken önlemler ve bu alandaki kariyer fırsatları konusunda bilgi sahibi olacaklardır. Kamp esnasında eğitim amaçlı düzenlenecek CTF yarışmalarıyla öğrencilerin takım çalışması yeteneklerinin güçlendirilmesi ve kamp sırasında edindikleri bilgilerin pekiştirilmesi sağlanacaktır.

Katılımcıların konaklama, yeme-içme ve eğitim giderleri düzenleyiciler tarafından karşılanacaktır. Kamp yerine ulaşım masrafları katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Başvuru, içerik ve diğer sorular için siberkamp.org adresi  ziyaret edilebilir.

3 Yorum

  1. Adsız 1 Ağustos 2015 18:18

    Basvuruyu yaptik ama cevap velmedi basvuranlardan eleme yapmak icin sinavmi yapilcak

  2. Fatih Erdin 14 Temmuz 2015 14:06

    Herhangi bir ücret varmıdır

  3. Adsız 12 Temmuz 2015 17:42

    BGA'daki lisans ve yüksek lisans hastalığı :/ Windows ruhlu firma gibisiniz.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.