Siber Güvenlik Konferansı Aktif Katılım Çağrısı – Ankara’17

siber güvenlik konferansı

Ürün bağımsız ve çözüm odaklı güvenlik anlayışına katkı sağlamak ve siber güvenlik sektöründe geliştirme amacıyla yapılan Ankara’nın en önemli Siber Güvenlik Konferansı 28 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Siber saldırılar ulusal güvenlik için en önemli tehditlerden biri haline gelmiştir. Gelişmiş ülkeler siber saldırılara karşı milyarlarca dolar bütçeler ayırarak kendi siber ordularını kurmaya ve savunma sistemleri güçlendirmeye devam ediyor. Ülkeler vatandaşlık bilgileri, enerji ve finans gibi kritik öneme sahip olan dijital ortamların güvenliğini sağlamak için artık daha fazla kaynak, uzman ve maddi destek sağlamak zorunda kalıyor.

Alanında söz sahibi bilgi güvenliği uzmanlarını, ülkemizin önde gelen kurumlarını ve bilgi güvenliği meraklılarını buluşturacak olan Siber Güvenlik Konferansı bu yıl “Siber Savaşlar Başladı!” ana teması üzerine yapılacak.

Siber Saldırılar Artık Savaş Sebebi 

Geçtiğimiz yıllarda ülkemize yapılan siber saldırılarda, sanal dünyadan gelebilecek saldırıların büyük riskler taşıdığına ve gerçek hayatı olumsuz etkilediğine şahit olduk. Siber güvenlik, siber casus yetiştirme politikaları, kurumsal bilgi güvenliği, siber savaşlar ve bu alana yönelik olarak yapılan yatırımlar kurum ve ülke güvenliği konusunda kritik bir öneme kavuştu.

Bu bağlamda ürün bağımsız ve çözüm odaklı güvenlik anlayışına katkı sağlamak amacı ile her yıl düzenli olarak yapılan Siber Güvenlik Konferansı bu yıl BGA Bilgi Güvenliği A.Ş tarafından 28 Eylül Perşembe günü düzenlenecek.

Konferans boyunca siber güvenlik, siber savaşlar, siber istihbarat toplama yöntemleri, adli bilişim analizi, mobil cihaz güvenliği, yeni nesil tehditler, çözüm önerileri, yeni nesil hacking yöntemleri, Türkiye’nin siber güvenlik yol haritası ve hedef odaklı saldırılar gibi birçok konu detaylıca irdelenerek katılımcıların bilgi sahibi olması sağlanacak.

Ücretsiz olarak kayıt olabileceğiniz Siber Güvenlik 2017 Ankara Konferansı her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce kişiyi ağırlayacak. Konferans hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için siberguvenlik.org adresini kullanabilirsiniz.

Not: Konferansa katılım için kayıt zorunludur. Konferansla ilgili geri bildirimleriz ve sorularınız için bilgi@ bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Kayıt: https://siberguvenlik17.eventbrite.com

Konferans Hedef Kitlesi

Siber Güvenlik Konferansı; bilgi güvenliği yöneticileri, ağ ve sistem güvenliği departmanı çalışanları, güvenlik ürünü satış ve pazarlamacıları, ethical hacking konusu meraklıları, adli bilişim analizi meraklıları, yazılım uzmanları, siber güvenlik uzmanlarına yönelik olmakla birlikte bilgi güvenliği ve alt dallarına meraklı herkesin ilgiyle katılabileceği bir etkinliktir.

Sponsorluk

Sponsorluk ve detayları için siberguvenlik.org adresini ziyaret ediniz. Alternatif olarak Siber Güvenlik Konferansı’na sponsor olmak için bilgi@bga.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Aktif Katılım

Konferansa konuşmacı olarak katılmak isteyenler sunum konularını bilgi@bga.com.tr adresine aşağıdaki formatta 25 Nisan 2017 tarihine kadar gönderebilirler.

Adı Soyadı:
Çalıştığı Şirket:
Telefon:
E-posta:
Kısa:
Konuşma başlığı ve konusu:
Daha önce konuşmacı olarak katıldığı konferanslar:

NOT: Doğrudan bir ürünü veya firmayı anlatan sunumlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Tüm başvurular, konferans düzenleme ekibi tarafından incelenecek ve karar verilecektir.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.