Siber Güvenlik Şirketleri ve Bilgi Güvenliği Danışmanlığı

Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenliği Danışmanlık Hizmetleri

Siber güvenlik şirketleri bilgi güvenliği alanında; sızma testleri (pentest), red team hizmetleri, bilgi güvenliği eğitimleri, bilgi güvenliği sertifikasyonları, fiziksel sızma testleri, APT testleri ve benzeri alanlarda kurumlara özel hizmet ve çözümler sunmaktadır. BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. olarak 2008 yılından bu yana siber güvenlik alanında faaliyet göstermeye devam ederek,  ülkemizdeki bilgi güvenliği sektörüne profesyonel anlamda destek olmak amacı ve etik değerlerle ülkemizin önde gelen kurumlarına danışmanlık hizmetleri sunmaya devam ediyoruz.

Siber Güvenlik Şirketleri

Uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalı 50 kişilik teknik ekibimiz ile faaliyetlerimizi Ankara, İstanbul ve Azerbaycan ağırlıklı olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde bilgi güvenliği ve siber güvenlik alanlarında çözümler sunmaktayız. Geçtiğimiz 10 yıllık süreç boyunca ülkemizdeki kurumlara  “Sızma Testleri, Güvenlik Denetimi, SOME, SOC Danışmanlığı, Açık Kaynak Siber Güvenlik Çözümleri, Büyük Veri Güvenlik Analizi ve Yeni Nesil Güvenlik Çözümleri” alanlarında destek vererek 1.000’den fazla danışmanlık ve eğitim projesini hayata geçirdik.

BGA Bilgi Güvenliği olarak kurulduğumuz 2008 yılından beri ülkemizde bilgi güvenliği konusundaki bilgi ve paylaşımların artması amacı ile güvenlik e-posta listeleri oluşturulması, seminerler, güvenlik etkinlikleri düzenlenmesi, üniversite öğrencilerine kariyer ve bilgi sağlamak için siber güvenlik kampları düzenlenmesi gibi sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllü faaliyetlerde bulunmaya da devam etmekteyiz.

Siber güvenlik sektörünün, dünyadaki en popüler iş piyasalarından biri olduğu su götürmez bir gerçek haline geldiği günümüz teknoloji dünyasında, hem küçük hem de büyük şirketler ağlarını, müşterilerini ve iş ortaklarını korumaya yardımcı olabilecek nitelikli BT güvenlik uzmanlarını yetiştirmeye ve sektöre kazandırmaya devam ediyoruz.

Bu kadar hızlı ve aktif büyüyen bir teknoloji sektöründe maalesef ki ülkemizin en önemli sorunlarından birisi yetişmiş insan kaynağı problemidir. Bu alanda yıllar boyunca sektöre yetişmiş insan kaynağı desteği sağlamakla birlikte, üst düzey güvenlik konferansları ve eğitimlerle ülkemizdeki bu soruna çözüm olmaya ve insan kaynağı eksikliğini gidermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bilgi Güvenliği ve Danışmanlık Hizmetleri

Kurumlara, olası tüm siber riskleri minimize etmek için ürün bağımsız olarak (ihtiyaca özel çözümlerle) bilgi güvenliğinde büyük resmi tamamlayacak şekilde siber güvenlik alanında danışmanlık çözümleri sunuyoruz. Aynı zamanda kurumların IT ve güvenlik birimlerine bilgi güvenliği eğitimleri ve sertifikasyon hizmetleri de sunmaya devam ediyoruz.

Türkiye’de kurulu olan SOME’ler için herhangi bir akreditasyon merkezi bulunmamaktadır. SOME’lerin bağlı olduğu ana kurum olan USOM, akreditasyonunu TI üzerinden almıştır. TI (Trusted Introducer) 2000 yılında Avrupa’daki SOME’ler tarafından kurulmuştur, özel ve kamuya ait tüm SOME ekipleri TI üzerinden akreditasyon alarak bu birliğin parçası olabilmektedir. Akreditasyon süreci başarıyla tamamlandıktan sonra TI’ın sitesinden görülebilir. Türkiye’de TI tarafından akredite edilmiş tek  bir özel şirket bulunmaktadır. BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. olarak 2015 yılında tüm gereksinimleri karşılayarak TI tarafından akredite ilk özel şirket olma unvanını almış ve devam ettirerek bugüne kadar birçok SOME projesini hayata geçirmiş durumdayız.

BGA Security (Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ) CEH eğitimlerinin isim hakkına sahip kurum olan Ec-council tarafından 2011 yılında akredite edilmiştir. Ülkemizde 22.11.2011 tarihi itibari ile tek yetkili akredite eğitim kurumu ve sınav merkezi olarak eğitimlerimizi ve sertifikasyon süreçlerimizi devam ettirmekteyiz.

Bilgi Güvenliği alanında danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizden faydalanmak ve fiyat teklifleri için +90 216 474 00 38 numaralı telefonumuz veya bilgi@bga.com.tr e-posta adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.