Webinar: DevSecOps Nedir? Ne İşe Yarar? İhtiyacımız Var Mıdır?

Bugünün DevOps dünyasında artık Dev”SEC”Ops ekini duymamış yazılımcı pek kalmamıştır… Peki bu “SEC” ekinin önemi nedir? DevSecOps kısa süreli bir heves olarak kaybolup gidecek mi, yoksa temel bir uygulama geliştirme prensipi olarak dünyamızı mı değiştirecek? Bu konuşmamızda DevSecOps akımını kısa ve öz olarak anlattıktan sonra, bu soruların cevabını hep beraber inceleyeceğiz.

Konuşmacının kendisi hakkında:

Sayın Aras “Russ/Prof.M” Memişyazıcı, M.Sc. bir teknoloji mimarı ve çözüm sağlayıcısıdır. Kendisi çevresindekilere gündelik hayatlarında siber güvenlik prensiplerini ve temel bazlarını adapte edebilmeleri için yardımcı olmayı çok sever. Sayın Memişyazıcı, California State University Long Beach’te Asistan Profesör olarak Siber Güvenlik eğitimine istinaden, Aon Global şirketinde de Lead DevSecOps Architect olarak çalışmaktadır. Aon Global tüm dünyada risk yönetimi, emeklilik ve sağlık çözümleri sağlayan bir profesyonel kuruluştur. Bu titrlerine ek olarak sayın Memişyazıcı ayrıca Virginia Cyber Range’in Co-Founder’ıdır. Virginia Cyber Range, Virginia eyaletinin bütün A.B.D.’ye Siber Güvenlik eğitimi sağlamasını sağlayan bir platformdur. Bu eforlarından öncede akademisyen olarak Virginia Tech ve Radford Üniversitelerinde görev yapmıştır.

Kendisi lisans derecesini bilgisayar bilimleri dalında Radford Universitesinde yapmış, ve lisans-üstü derecesini ise VT-MIT’den Siber Güvenlik ve Yapay Zeka dalında yapmıştır. Sertifikaları arasında Amazon AWS’in Solution Architect Pro’su, SANS’in GPEN, GNFA vs gibi bir çok standardları hak etmiş, ve siber güvenlik dallarının tümünde hakimiyetini kanıtlamış bir profesyoneldir.

Tarih: 4 Kasım 2021, Perşembe

Saat: 14:00 – 15:00

Konuşmacı: Aras “Russ” Memişyazıcı


* Webinara sadece kurumsal e-posta kullanarak kayıt sağlanmaktadır.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.