Uygulamalı Ağ Güvenliği Eğitimi (Ankara|İstanbul)

Eğitim Tanımı

Ağ güvenliği günümüz dünyasında genellikle belirli ürün ve firmalara odaklı gitmektedir. Ağ güvenliği yöneticileri ürün odaklı uzmanlıkla genel geçer ağ güvenliğini karıştırmaktadır. Bu da ağ güvenliğini ilgilendiren problemlerde sorunun temelini araştırma, çözme yerine ağ güvenliği yöneticilerinin sorunu farklı yerlerde aramakla zaman kaybetmesine yol açmaktadır. Ürün bağımsız ağ güvenliği temeli almış bir uzman sorunu kısa sürede bularak çözüm önerisi sunabilir.

Uygulamalı Ağ Güvenliği Eğitimi, bilgi güvenliğinin en önemli bileşeni olan ağ sistemlerinin güvenliğinin teorik ve pratik yönleriyle ele alarak güvenlik zaafiyetlerini uygulamalı olarak gösteren ürün bağımsız tek ağ güvenliği eğitimidir. Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nin tecrübeli ağ güvenliği uzmanları tarafından hazırlanmış Türkçe ve güncel içerik katılımcıların ağ güvenliği konusundaki eksikliklerini giderecektir.

Uygulamalı ağ güvenliği eğitimi güvenlik dünyasına adım atan, halihazırda güvenlik işi yapıp da temel eksiklikleri olan ve bu konulara meraklı herkesin ilk alması gereken eğitimlerden biridir.

Eğitim hakkında detay bilgi ve kayıt için http://www.bga.com.tr/uygulamali-ag-guvenligi-egitimi-ankaraistanbul/

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.