Her Eğitim Bir Fidan!

BGA Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ olarak çevre sağlığı konusunda  eğitim alan herkes için TEMA Vakfı’na bir fidan bağışlıyoruz.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ kurumsal bilgi güvenliği, ağ ve sistem güvenliği, sızma testleri uzmanlığı ve kurumsal SOME eğitimleri gibi birçok alanda eğitimler düzenlemekteyiz.

Ülkemizdeki çevre sağlığının korunması konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek ve doğal hayatı korumak için sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bir süre önce TEMA Vakfı’na bağış yapmaya karar verdik.

Gelecek nesiller için yaşanabilir bir dünya bırakalım!

Tüm dünyada erozyonla mücadele, toprak örtüsünün korunması, çevre sağlığı ve doğal varlıkların korunması için birçok bilimsel araştırma ve proje hayata geçiriliyor.

Tema Vakfı’na BGA Bilgi Güvenliği Akademisi’nden eğitim alan herkes için bir fidan bağışlıyoruz.

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ olarak bu amaçla yola çıktık. Ülkemizdeki çevre sağlığı konusunu sosyal sorumluluk projesi haline getirerek Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nden eğitim alan herkese TEMA Vakfı’nın düzenlemiş olduğu sertifikalar teslim ederek bir fidan bağışlıyoruz.

Bugüne kadar Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ’nden eğitim alan ve bu konuda desteğini esirgemeyen tüm kurum ve kişilere teşekkürlerimizi sunarız.

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.