Webinar; Ofansif ve Defansif PowerShell

powershell webinar

Ofansif ve Defansif PowerShell konusunun işleneceği yeni bir webinar ile karşınızdayız. PowerShell, Microsoft tarafından cmd.exe ve Windows Script Host’a alternatif olarak geliştirilen yeni nesil bir komut satırı uygulamasıdır. Windows PowerShell’in sunduğu yeni komut yapısı Unix sistemindeki komut yapısına benzemektedir. Güçlü bir araç olan PowerShell, sistem yöneticilerinin işlerini ve sistemdeki hakimiyelerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiştir.

Ofansif tarafın yoğun olarak PowerShell kullanması, defansif tarafın da bu noktada çaba sarf etmesini zorunlu kılmıştır. Windows 7’den itibaren Windows PowerShell 2.0 işletim sistemi ile beraber gelmektedir. Windows PowerShell 2.0 bir önceki sürümünden farklı olarak görsel kullanıcı arayüzüne sahiptir.

28 Eylül akşamı 20:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz Ofansif ve Defansif PowerShell webinarına aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olabilirsiniz. Webinarımız ücretsiz ve herkese açık olarak düzenlenmektedir. Ayrıca Youtube hesabımızı takip ederek webinar yayınlarımız için bildirim alabilirsiniz.

Konuşmacı Hakkında; 

Halil Dalabasmaz: Profesyonel iş hayatına BGA Bilgi Güvenliği Akademisi A.Ş. şirketi bünyesinde başlayan Halil DALABASMAZ Certificated Ethical Hacker, Offensive Security Certified Professional (OSCP), Offensive Security Wireless Professional (OSWP), Offensive Security Certified Expert (OSCE) ve eLearnSecurity Web application Penetration Tester (eWPT) sertifikalarına sahiptir. DALABASMAZ şirket bünyesinde Senior Penetration Tester olarak ve çeşitli siber güvenlik alt dallarında verdiği eğitimler ile üç yılı aşkın bir süredir görev almaktadır.

Webinar Kayıt: https://www.bgasecurity.com/powershell-webinar

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*

Mail listemize üye olarak eğitim fırsatlarını kaçırmayın!
Eğitim ve ücretsiz etkinliklerizden haberdar olmak için e-posta listesimize üye olun!.